Läser just nu 1/1 2017

Sophies historia
 
https://www.goodreads.com/book/show/23606333-sophies-historia
 
Frankrike, 1916. Sophie Lefevre driver tillsammans med sin syster familjens hotell i hemstaden medan deras män slåss vid fronten. När den nye tyske kommendanten får syn på Sophies porträtt målat av hennes make Edouard föds en farlig besatthet som kommer att tvinga Sophie till ett ödesdigert beslut.

London, 2006. Sophies porträtt hänger hemma hos Liv Halston. Ett slumpartat möte avslöjar målningens verkliga värde och dess turbulenta historia, och hotar att vända upp och ner på Livs tillvaro.

Sophies historia är berättelsen om två unga kvinnor, åtskilda av ett sekel, som förenas i sin beslutsamhet att slåss för det de älskar mest oberoende av vad det kostar...
Hanna
2017-02-21 @ 17:42:34

Det var jätte länge sedan jag köpt den boken, för att jag fick en rekommendation av en vännina, men jag tappar intressen halvvägs genom att läsa den. Skulle älska att höra om dina egna tankar kring den och om den är läsvärdig, när du avslutar den :)

marwez.blogg.se
2017-02-21 @ 19:49:35
URL: http://marwez.blogg.se/

Tack så mycket för din kommentar! Jag läste ut den för ett tag sedan men jag har inte hunnit uppdatera bloggen än. Jag tyckte väldigt mycket om den & gav den 4 stjärnor. Jag hoppas att du försöker ge den en ny chans, vem vet, du kanske inte hade rätt humör eller så kände du inte för att läsa den just nu. Ibland har man såna perioder & då är det helt rätt att lägga ner boken & ta en paus.
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0