Uppvaknandet - A.R Yngve

https://www.goodreads.com/book/show/30043906-uppvaknandet?ac=1&from_search=true
 
David Archibald blir uppväckt ur en frusen sömn. Han befinner sig 900 år in i framtiden, i en värld ärrad av katastrofer och krig. Civilisationen har dragit sig tillbaka till befästa stadsstater, där feodalherrarna och deras riddare härskar.
David finner sitt öde: att rubba denna medeltida framtid i sina grundvalar och starta en ny renässans.
Han blir den osannolike hjälten kallad DARC.
 
Mina tankar:
 
Det är första gången jag läser den här sortens genre & det var väldigt roligt att upptäcka någonting nytt som jag inte hade hört talas om innan. Jag tackar verkligen A.R Yngve av hela mitt hjärta för att han kontaktade mig personligen. Men nu till mina tankar om boken. Den var fylld av äventyr & författaren hade en bred fantasi som gjorde att allt ändå kändes möjligt. Det var intressant att få komma in i en värld som var fylld av både Sci-fi & Fantasy.
 Överlag en väldgt läsvärd bok enligt mig. Jag hade en sak som jag inte fastnade för med boken & det var romanserna. De kändes inte äkta & jag kände inte alls för de potentiella paren i boken. Insta - love som det så fint heter på engelska är inte min typ av romans helt enkelt. Utöver det var boken verkligen gripande och underhållande.
Jag ser fram emot att fortsätta läsa den här trilogin.
 
För er som är intresserade av boken så finns den att beställa på Bokus.com
 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0