Feed- Mira Grant | Bokgruppen

1 september börjar vi läsa boken Feed - Mira Grant { Den första boken i Newflesh trilogin. Vi har tillsammans kommit överens om att vi ska läsa 2 kapitel per dag, eftersom kapitlen inte är så långa. I samband med läsningen så kommer vi självklart att dskutera boken en del i vår chatt på messenger. Jag kommer även att lägga upp en del här på bloggen om vad vi tänker under tiden som vi läser boken.
Om du känner dig sugen på att vara med, hör av dig till mig så bjuder jag in dig i gruppen.
 
 
Mass Market Paperback, 599 pages
Published May 1st 2010 by Orbit
 
Året var 2014. Vi hade botat cancer. Vi hade slagit förskylningar. Men på grund av det så hade vi lyckats skapa någonting nytt, någonting hemskt som ingen kunde få stopp på.
Infektionen spred sig, viruset tog över kroppar och sinnen med ett kommando som inte gick att stoppa: ÄT. Nu, 20 år efter uppkomsten, är bloggarna Georgia & Shaun Mason på spåret av den största historian i sina liv- den mörka konstpirationen bakom de infekterade.
 
Sanningen kommer fram, även om den dödar dom.

Trevlig läsning till alla som är med!

BOUT OF BOOKS 17,0 READ-A-THON 00.00

BOUT OF BOOKS 17,0 READ-A-THON Klockan 00.00
 
Gör er redo!
 
 
Handlar om hur katolska präster driver ut en demon ur en besatt flicka. Vi får följa prästen Damien Karras som är i en period av tvivel vad gäller sin egen kristna tro. Han blir kontaktad av en känd skådespelerska som hävdar att hennes dotter är besatt av en demon. Efter att ha noggrant undersökt flickan så beslutar han sig att försöka sig på en exorcism med hjälp av en äldre och mer erfaren präst – Lankester Merrin.
 
Trevlig läsning! Självklart kommer jag att vlogga hela utmaningen.
 
 
RSS 2.0