Hollow City - Miss Peregrine's Peculiar Children (2) - Ransom Riggs

 
Goodreads: https://www.goodreads.com/book/show/12396528-hollow-city
Jag tyckte om den här boken men jag hoppas verkligen att det kommer en till bok! Det där slutet kändes lite...njaaa! Hoppas, hoppas! Riktigt spännande och full med mysterier. Jag uppskattar verkligen att det finns bilder i böckerna vilket gör serien väldigt unik. 
Jag ger denna 4/5 i betyg på Goodreads. 

Shadows Edge - Brent Weeks (2)

Goodreads: https://www.goodreads.com/book/show/3754016-shadow-s-edge

Intressanta karaktärer, många olika twister och det var riktigt skönt att karaktärerna var i fokus istället för dessa böcker som fokuserar mycket på omgivning. Lättläst och härlig. Ibland kände jag att språket inte riktigt var i min smak, men det var okej. Ser fram emot att läsa den sista delen! Den första boken läste jag förra året så jag kommer inte att lägga upp något om den på bloggen. Men om ni är intresserade av den så finns den på Goodreads. Jag ger boken 4/5 i betyg på Goodreads. 

Nu har böckerna kommit!

Nu kan jag fortsätta Night angel trilogin av Brent Weeks! Som jag har längtat! Självklart kunde jag inte låta böckerna vara utan när jag hämtade dom så började jag läsa på en gång. Jag måste säga att jag än så länge är helt gripen av boken! Hoppas att den fortsätter på samma sätt. I februari har jag planerat att jag ska köpa The mortal instruments serien av Cassandra Clare (Goodreads https://www.goodreads.com/series/44457-the-mortal-instruments).
Jag såg att alla 6 böckerna i serien fanns på adlibris i en box så jag tänkte köpa alla på en gång. På så sätt har jag mycket att göra en tid framöver så det känns jätteskönt! En dag ska jag till Mega Outlet också men jag har inte haft tid eller ork till det just nu. Men jag planerar på att åka dit inom en snar framtid och fylla på med böcker för ett billigt pris. 27 kr styck för inbundna böcker och 17 för pocket. När jag är där så brukar jag köpa mellan 4-5 böcker per gång. Än så länge har jag fått tag i riktigt bra böcker som har bra betyg på Goodreads utan att jag har kollat upp dom innan. 
RSS 2.0