READ-A-THON

Som ni har sett så hann jag inte med alla böcker som jag hade tänkt. Men jag är väldigt nöjd över de böcker som jag hann läsa och de som jag har kvar ska jag självfallet läsa klart och skriva recensioner om här på bloggen. Jag kan absolut tänka mig att vara med i fler Read-a thon's! Det var riktigt roligt att tävla lite på skoj och se vad alla andra skulle läsa och hur allt gick för dom. 

We were liars- E. Lockhart

 
Goodreads: https://www.goodreads.com/book/show/18339662-we-were-liars
Bok 2 av Projecttbr är läst. Fast jag hade börjat med den här en vecka innan utmaningen drog igång så kändes det som att jag kan räkna med den här också. 
Det finns många problem med böcker som blir alldeles för hypade i onödan. Jag tyckte faktiskt inte att den var så bra som många hade sagt att den var. Många gånger upplevde jag den tråkig och seg. Jag kände irritation över vissa karaktärer. Gnälliga karaktärer enligt mig. Den sista delen var riktigt intressant men det känns som att den första delen hamnade efter rejält. Många av er kommer säkert att tycka om den här boken och det är ju härligt! För mig så höll den inte måttet. 
Jag ger boken 3/5 stjärnor på Goodreads. 
 

Dolly Dialouges- Anthony Hope

 
Goodreads: https://www.goodreads.com/book/show/1481267.Dolly_Dialogues
Bok 1 som jag hade valt till #Projecttbr har jag nu läst klart! Något jag tyckte var lite trist är att det är en klassiker men ändå har jag aldrig hört talas om den. Jag tyckte att det var en riktigt mysig bok som gav mig tankar kring hur det känns att bli kär av att se en person för första gången. Den var rolig och väldigt realistisk. Jag tyckte verkligen om Dolly som karaktär och hur hon och Mr Carter flörtade. De stunder när Dolly inte var med så kände jag nästan att det blev lite tråkigt. Men allt som allt så var det en rolig och trevlig bok att läsa. 
Bra start på utmaningen! Jag ger boken 3/5 i betyg på Goodreads. 
RSS 2.0